Ідеальний ремонт в дитячій кімнаті





Новонароджена дитина відчуває себе комфортно поруч з мамою і татом, в одній кімнаті. Але чим старше малюк стає, тим більше важливо для неї мати особистий простір. Там дитина розвиває свою фантазію, творить і пізнає світ. У батьків же виникає питання про те, які вибрати підлоги, меблі та шпалери для дитячої кімнати.

 

Творимо чудо у своїй квартирі

Роблячи ремонт в дитячій, завжди пам’ятайте, що жити в ній буде маленька дитина. Це означає, що вам потрібно забезпечити малюка комфортом, захистити його і при цьому створити особливий світ, в якому буде відчуття вічного свята і казки. При цьому слід пам’ятати про те, що кожна дитина – це індивідуальність. А значить дизайн кімнати повинен мати особливий стиль. Чи не кожній дівчинці сподобаються рожеві стіни і поні. І не кожен хлопчик оцінить ліжко у вигляді машинки.

 

Найбільш придатними матеріалами для дитячої вважаються:

вініловий ламінат;

пробка;

паперові шпалери;

дерево.

 

Намагайтеся уникати зеркальні покриття, глянсову поверхню, поліровані метали. Психологи стверджують, що блискучі вироби негативно впливають на психологічний стан малюка. Слід відповідально підійти до вибору опалювальних приладів в дитячу. Ідеальним варіантом вважається установка теплих підлог. Покриттям підлоги краще всього вибрати дерево, вкрите натуальний воском. Постарайтеся зменшити кількість килимів в кімнаті, адже в них часто збирається багато пилу.

 

На стіни поталу дитячі шпалери з пастельним малюнком. Яскраві малюнки можуть відволікати увагу дитини і не давати йому розслабитися. Рідкі шпалери дозволять вам застрахувати себе. Якщо малюк проявить свою художню майстерність, ви завжди зможете швидко перефарбувати стіни.