Будівництво лазні пов’язане не тільки з клопотами, але і з безліччю несподіванок




 

Будівництво лазні пов’язане не тільки з клопотами, витратами часу і грошей, але і з безліччю несподіванок:
– збоїв за часом;
– змін проекту;
– зростанням кошторису.

Під час тривалого будівництва на ділянці присутні робочі з гучним електроінструментом. Вони заважають відпочивати вам, родичам і сусідам. Після робота залишиться маса будівельного сміття, який потрібно прибирати і вивозити.
Тому багато зайняті дачники вже віддають перевагу готовим лазнях з бруса, які привозять і встановлюють за 1 день.

Ложка дьогтю в бочці меду готової лазні з бруса
Головні переваги готових лазень в тому, що:
– ще до покупки і установки видно якість будівлі, за яку ви платите гроші;
– не потрібно контролювати робітників під час будівництва;
– на затію піде не більше 1-2 днів, вашого особистого часу;
– не доведеться жертвувати посадками і порядком на присадибній ділянці.

При величезній кількості достоїнств у привізних лазень є лише один недолік. Придатна до відносно недорогий перевезення споруда повинна бути дуже компактною. Тому ширина готових лазень, пропонованих на ринку, рідко перевищує 2 м. Це відлякує багатьох власників, які бажають комфортну, хоч і невеличке будівництво.

Перспектива добудувати кімнату відпочинку, веранду або терасу знову ж пов’язана з будівництвом на ділянці з усіма витікаючими наслідками.

Рішення проблеми

Компанії тепер пропонують просте і недороге рішення проблеми. Баню 3 на 4 складно і дорого везти повністю готовою, але у вигляді модульних блоків вона транспортується також просто, як і звичайна готова лазня. При цьому в кожному модулі вже все готово до експлуатації:

– комунікаційні виходи;
– піч;
– димохід;
– полиць;
– зовнішня внутрішня обробка.

На місці залишається тільки рівно поставити блоки і надійно скріпити їх. Це справа кількох годин. Після чого лазнею 3 на 4 з бруса можна сміливо користуватися. У ній закінчаться всі дрібниці, прикручені засувки і плінтуса, все відмінно працює, продумано і комфортно.

В основі технології – особливості планування та розмірів лазні з бруса 3 на 4. МИЙНА і парна – окремі приміщення, ширина кожного з яких 2 м. Це дозволяє виділити їх в окремий блок. Зручна кімната відпочинку 2 на 3 м, також виготовляється окремо. Її не обов’язково робити з бруса. З метою здешевлення конструкції кімнату відпочинку можна побудувати за каркасною технологією, виконавши зовнішню і внутрішню обшивку імітацією бруса тієї ж ширини, що і матеріал банного відділення.

Про особливості проекту лазні з бруса 3 на 4 можна прочитати в інтернеті тут, є докладні фото і відео деталей проекту. Моделі невеликих перевізних бань представлені тут. Творчий колектив компанії завжди готовий реалізувати ваші самі незвичайні задумки клієнтів і вирішити складні проблеми, пов’язані з особливостями рельєфу місцевості, щільністю забудови і особливостями експлуатації лазні.