Альпійська гірка як елемент декорації ландшафтного дизайну




Альпійська гірка являє собою елемент декорації ландшафтного дизайну на території приватної садиби землі.

Для того, щоб зануритися в красу альпійських ландшафтів, немає необхідності їхати в Ансі, або Монтре, де молоді і не дуже дівчата дефілюють в солом’яних капелюхах, купити які можна у нас, наприклад, звернувшись в trade-city.ua. Досить просто замовити послуги ландшафтного дизайнера.

Альпійська гірка являє собою невеликі клаптики землі зі зростаючими рослинами, пристосованими до суворих умов Альп. Що найцікавіше, для зростання альпійських рослин не підходить звичайна грунт. Як правило, для створення альпійської гірки необхідний вапняк, або навіть гранітний камінь.

Особливість альпійської гірки полягає в достатньому сніговому покриві, а так же вологи. Сніговий покрив необхідний для того, що б альпійські рослини не відчували додаткового холоду від низьких температур. Саме тому, багато рослин в Альпах здатні рости і виживати.

А після танення снігу, вся коренева система активно снабжаетсяталой водою. А, як відомо, тала вода являє собою структуровану рідина. Структурована вода корисна не тільки для рослин, але і для людини. В ідеалі, варто якомога частіше вживати в їжу саме талу воду, або джерельну. Про значення води, було навіть написано есе олімпійською чемпіонкою Ванкувера, а так само Срібним призером ігор в Сочі Юна Кім. Так що, не варто нехтувати цим простим фактом, рослини потребують якісної воді. Тим більше, якщо мова йде про створення альпійської гірки.

Скористатися послугами професійного ландшафтного дизайнера можна навіть на біржах праці. Тільки бажано вибирати фахівця з хорошою репутацією, реноме і портфоліо.