Ви хочете побудувати лазню, сауну, баню?




Варіантів і проектів бань на сьогоднішній день багато. Але, придивившись, Ви побачите як відмінності, так і багато спільного. Саме призначення лазні зводиться до найголовнішого – це гігієнічні процедури і сам процес паріння.

 

Для цілого ряду дачників лазня це своєрідний клуб для близьких друзів і родичів, де можна провести час, поєднуючи приємне з корисним. На цьому можливості не закінчуються. При вирішенні господарських проблем повз лазню не пройдете. Можливо, прання білизни і його сушка в холодну і мокру погоду – та й багато інших господарські справи без лазні вирішувалися б набагато складніше.

 

А якщо у вас маленькі діти? Тоді тут ви будете кожен день і не один раз. Для початку ознайомтеся з лазнями ваших сусідів. Напевно, хтось уже побудував і її експлуатує. Обійдіть і об’їдете своїх знайомих. Можна подивитися, які заклади працюють у вашому місті. Тепер багато пропозицій рекламується – можна відвідати, і подивитися на деталі. Придивіться уважніше і послухайте господаря, що він про неї розповість. Безумовно, спочатку, покажуть всі достоїнства.

 

Критичні зауваження підуть далі, дочекайтеся. Адже експлуатація і варіанти користування лазнею це цінна інформація, вага якої значно переважує всі реклами разом узяті. Варіанти, які тут представлені незалежно від розмірів, зовнішнього вигляду, свої функціональні можливості виконують добре. Від найпростіших до великих і крутих, їх об’єднує одне загальне призначення – тут можна паритися, митися і відпочивати. Не важливо який проект для лазні ви вибрали 3х4, 3х3, 3х6 – принцип один: вдумливість і продуманість.

 

Набралися інформації, приступайте до створення свого проекту. Проаналізуйте всі варіанти і виберете що вам ближче. Ви вже кілька підготовлені для подальшої творчості. Намалювати ескіз свого проекту, зробити кілька вимірів рулеткою на ділянці, вважати на калькуляторі Ви вмієте напевно.